Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Planet 51 (Μεταγλωτισμένο)

Ο Τσακ είναι αστροναύτης και προσγειώνεται στον πλανήτη 51, με την πεποίθηση πως είναι ο πρώτος άνθρωπος που πατάει το πόδι του στον πλανήτη αυτό. Έκπληκτος όμως ανακαλύπτει πως ο πλανήτης κατοικείται από μικρά πράσινα ανθρωπάκια. Τα ανθρωπάκια αυτά ζουν ευτυχισμένα και ειρηνικά με ένα τρόπο ζωής που θυμίζει την Αμερική των ΄50s. Κι έχουν μόνο ένα φόβο: πως μια μέρα θα εμφανιστούν στον πλανήτη τους εξωγήινοι εισβολείς… όπως ο Τσακ!

Σκηνοθεσία:

ΧΟΡΧΕ ΜΠΛΑΝΚΟ

Σενάριο:

ΤΖΟ ΣΤΙΛΜΑΝ

Ηθοποιοί:

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΣΟΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΣΚΟΤ , ΤΖΕΣΙΚΑ ΜΠΙΛ , ΝΤΟΥΕΙΝ ΤΖΟΝΣΟΝ (ΤΗΕ ROCK) , ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ , ΣΟΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΣΚΟΤ

Διάρκεια:

91 λεπτά

Πρεμιέρα:

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

Χρονολογία παραγωγής:

2009

Είδος ταινίας:

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής:

ΙΣΠΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Κριτική κοινού:

**** (165 ψήφοι)

O Αρθουρ και η εκδίκηση του οργισμένου Μαλτάζαρ



O Άρθουρ είναι ενθουσιασμένος, γιατί το φεγγάρι κλείνει το δέκατο κύκλο του και μπορεί επιτέλους να επιστρέψει στη γη των Μινιμόις για να συναντήσει και πάλι τη Σελένια. Οι Μινιμόις έχουν προετοιμάσει μια τεράστια γιορτή προς τιμήν του και η μικρή πριγκίπισσα φοράει το καλό της φόρεμα από ροδοπέταλα. Εντελώς ξαφνικά όμως, ο πατέρας του Άρθουρ αποφασίζει να διακόψει τις διακοπές τους στο σπίτι της γιαγιάς… Ενώ είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν, μια αράχνη παραδίδει στον Άρθουρ έναν κόκκο ρυζιού με τη λέξη S.O.S. χαραγμένη πάνω του. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία: η Σελένια κινδυνεύει, και ο Άρθουρ θα ξεπεράσει κάθε εμπόδιο για να βρεθεί κοντά της. Όταν όμως φτάνει τελικά στο χωριό των Μινιμόι, ανακαλύπτει πως κανείς δεν τον κάλεσε ποτέ σε βοήθεια. Ποιος άραγε θέλησε να παγιδέψει το νεαρό ήρωα?

Σκηνοθεσία:

ΛΙΚ ΜΠΕΣΟΝ

Σενάριο:

ΛΙΚ ΜΠΕΣΟΝ, ΣΕΛΙΝ ΓΚΑΡΣΙΑ

Ηθοποιοί:

ΦΡΕΝΤΙ ΧΑΙΜΟΡ , ΜΙΑ ΦΑΡΟΟΥ , ΡΟΝΑΛΝΤ ΚΡΟΦΟΡΝΤ , ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΤΑΝΤΟΝ , ΠΕΝΙ ΜΠΑΛΦΟΥΡ , ΛΟΥ ΡΙΝΤ

Διάρκεια:

94 λεπτά

Πρεμιέρα:

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

Χρονολογία παραγωγής:

2009

Είδος ταινίας:

ΠΑΙΔΙΚΗ

Χώρα παραγωγής:

ΓΑΛΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Βρέχει κεφτέδες (μεταγλωτισμένο)


Ο Φλιντ Λόκγουντ είναι ένας φιλόδοξος εφευρέτης, όμως όλες του οι δημιουργίες μόνο προβλήματα φέρνουν στη μικρή του πόλη. Κι όμως ο Φλιντ είναι αποφασισμένος να σχεδιάσει κάτι που θα κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Όταν το τελευταίο του κατασκεύασμα, μια μηχανή που μετατρέπει το νερό σε φαγητό, καταστρέφει κατά λάθος την πλατεία της πόλης και εκτοξεύεται στα σύννεφα, ο Φλιντ θεωρεί ότι η καριέρα του έχει τελειώσει. Μέχρι που κάτι απίστευτο συμβαίνει: ο ουρανός αρχίζει να βρέχει τσίζμπεργκερ! Η μηχανή του τελικά δουλεύει! Ο γαστρονομικός καιρός γνωρίζει αυτόματα τεράστια επιτυχία και το όνειρο του Φλιντ γίνεται πραγματικότητα. Μέχρι που η μηχανή αρχίζει να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα, εκτοξεύοντας μακαρονάδες-ανεμοστρόβιλους και γιγάντιους κεφτέδες. Τώρα ο Φλιντ θα πρέπει να συνεργαστεί με τη νεαρή μετεωρολόγο Σαμ Σπαρκς για να σταματήσουν τη μηχανή και να σώσουν τον κόσμο από τα απειλητικά καιρικά φαινόμενα φαγητού.

Σκηνοθεσία:

ΚΡΙΣ ΜΙΛΛΕΡ

Σενάριο:

ΦΙΛ ΛΟΡΝΤ, ΚΡΙΣ ΜΙΛΛΕΡ

Διάρκεια:

91 λεπτά

Πρεμιέρα:

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Χρονολογία παραγωγής:

2009

Είδος ταινίας:

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής:

ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Κριτική κοινού:

***** (13 ψήφοι)